dissabte, 17 de gener del 2015

"Queviures lacasetadeloliba" obra les seves portes !!!! ( humanitzant els ocells)



Avui hem iniciat un petit  i gran projecte al mateix temps. Petit perque petites són les coses que hi surten i gran perque segurament arribarem a moltes més persones.
Avui hem construit la menjadora d`ocells possiblement  més divertida  i més difícil de les que hem fet mai.
Es tracte d'un escenari a mida d'ocell on trobem objectes humans fets en miniatura  que conviuran amb els àpats de les mallerengues i altres insectívors. Jo hi  seré present com a naturalista i depenent de la botiga de queviures. El que farem en definitiva és humanitzar les mallerengues i pardals . Esperem que no agafin les males costums de les persones .....
Ja hem aconseguit que molts ocells vinguin a menjar a les nostres menjadores. Ara el que volem és una mica més.Volem anar més enllà  i acostumar-los a menjar en aquest divertit pero inofensiu escenari.
Les tòrtores ja s'hi apropen el primer dia  d'obertura i fins i tot el pitroig vol ser protagonista d'aquesta nova pel.licula que ara comença pero que trigarà en acabar.
Ben aviat disposarem d'una microcàmara de video per caixes niu que també farem servir en aquest rodatge.
No  será fácil conseguir bones i divertides imatges dels ocells menjant de les "meves cistelles" però i treballarem força. Intentarem fer força clientela en temps de crisi.
La Mònica i la seva mare ( la pessebrista Alicia)  ens han facilitat les peces petites necessàries per l'escenari. Aquest escenari segur  que canviarà i millorarà.


Un bon buffet lliure els espera: pipes, blat de moro, ordi, cacahuets...








El personatge


El punt d'observació


                                                Les primeres aproximacions




Primer client de la botiga  "Queviures lacasetadeloliba"
Carduelis chloris o verdum













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada